Levertijden & Bezorging

Een groot gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. In de praktijk betekent dat, dat in de meeste gevallen de bestellingen bij het Oerlemans Houtzagerij B.V. binnen één á twee werkdagen worden verzonden. Mocht voor een artikel een andere levertijd gelden dan staat dat duidelijk bij het betreffende artikel aangegeven.

Mocht het voor het Oerlemans Houtzagerij B.V. door omstandigheden niet mogelijk zijn de bestelde artikelen binnen 8 werkdagen te leveren dan wordt u daarvan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht. Uiteraard heeft u op dat moment de mogelijkheid de order te annuleren.

Levertijd bij meerdere producten
Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt zal het Oerlemans Houtzagerij B.V., indien mogelijk, alles in één keer bij u laten bezorgen. De levertijd van de gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Logistieke partners
Het Oerlemans Houtzagerij B.V. maakt voor haar verzendingen gebruik van meerdere leveranciers.

Zendingen in Nederland
Alle zendingen van het Oerlemans Houtzagerij B.V. worden in Nederland aangeboden en afgehandeld door DPD of Post NL. Mocht u een specifieke voorkeur hebben voor één van beide dan kunt u dat bij uw bestelling aangeven. Voor deze wens wordt een meerprijs van € 1,95 berekend.

Zendingen in België
Alle orders van het Oerlemans Houtzagerij B.V. worden in België aangeboden en afgehandeld door DPD of bpost.