Houtzagerij

Door onze ambachtelijke werkwijze zijn wij in staat om meer te leveren dan vloerdelen alleen. Doordat wij onze bomen in eigen huis zagen kunt u ook onze halfproducten en zelfs onze restproducten kopen. Hierdoor word er niets weggegooid en kunnen we op een duurzame manier blijven produceren. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Heeft u een vraag over een product dat hier niet tussen staat neem dan contact met ons op. Als het van hout is kunnen wij het zagen.

Eiken Balken en balkhout gezaagd of geschaafd.
Wij leveren balken voor diverse doeleinden zoals restauratie van boerderijen, molens, monumentale panden en nieuwbouw. Maar ook voor buitenmeubels, veranda’s, schouwen, sokkels en kleine projecten. Wij hebben altijd een grote partij balken op voorraad in diverse afmetingen. Mocht de door u gezochte maat er niet bij zitten, is het vrijwel altijd mogelijk deze te zagen.

Ongekantrecht en gekantrecht hout
Ook voor meubels, tafels, interieurbouw enz. leveren wij hout voor verdere bewerking. Zowel WD als KD gekantrecht en ongekantrecht in diverse houtsoorten, lengtes en breedtes. Mocht de afmeting of houtsoort die u zoekt er niet bij staan, neemt u dan contact met ons op. Zodat wij kunnen kijken of het leverbaar is.

Schuttinghout en schaaldelen
Ook zijn wij het adres voor uw schuttingdelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van schuttinghout, al dan niet geïmpregneerd. Dit hout is niet alleen geschikt om uw schutting te potdekselen. U kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw kippenhok, tuinhuisje of eventueel een boomhut of speeltoestellen.

Vlonderdelen
Wij produceren geheel in eigen fabriek ook eiken en grenen vlonderplanken. Dit hoogwaardig product is uitermate geschikt voor buitengebruik en is uitermate duurzaam. Omdat wij deze zelf produceren zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de maten van de planken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Openhaard- en kachelhout
Openhaard- en kachelhout. Dit hout is op maat gezaagd en droog en voornamelijk eiken en gestapeld in kratten van 1 m3. Ook kunt u een van onze aanhangers gratis lenen, op afspraak zetten wij deze voor u klaar, gevuld met 2 m3 hout.

Voor zelfzagers hebben wij pakken droog hout, 1 pak is ongeveer 3 m3 en wij kunnen deze met een heftruck op uw aanhanger laden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de houtzagerij, ons productieproces en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen kunt u hier onze bedrijfsfilm bekijken.