Openhaardhout/Kachelhout/Houtbriketten/Houtpellets

Als Houtzagerij streven wij erna om zo duurzaam mogelijk te produceren met zo weinig mogelijk restafval.

Het resthout wordt gezaagd tot Openhaardhout/Kachelhout/Stookhout.

Droog eiken Openhaardhout    120,- per m3 

U kunt ook gratis gebruik maken van onze leenaanhanger. Deze zetten we op afspraak voor u klaar gevuld met 2 m3 Openhaardhout voor 

Droog eiken zaagsel en houtkrullen worden op de fabriek tot houtbriketten geperst.

Onze briketten worden geperst onder zeer hoge druk. Voor onze briketten worden alleen onbehandelde en gedroogde eiken houtkrullen en zaagsel gebruikt. Zodat de hele boom gebruikt wordt en onze afvalstroom nul wordt. De stroom voor onze pers wordt duurzaam opgewekt door zonnepanelen. Onze briketten bevatten geen lijm of toegevoegde bindmiddelen. De briket wordt gebonden door de lignine die in het hout zit en vrijkomt bij de persing. De hoge densiteit van de houtsoort en de persing zorgen ervoor dat hij zeer lang meegaat en een enorm hoge verbrandingswaarde heeft. Ze zijn zeer compact en gemakkelijk te stoken.

Per big bag te koop voor 150,-

Wilt u ze eerst proberen?Bel even en wij zetten een 180ltr kruiwagen voor u klaar, gevuld met briketten voor 50,- Op afspraak kunt u gratis een aanhanger lenen waar wij een volle big bag opzetten.

Ons overig zaagsel laten wij verwerken tot houtpellets . Verpakt te koop in zakken van 10 kg.  Ook per Pallet verpakt 1000kg.

Prijzen op aanvraag.