Laminaat.

Naast ons grote assortiment houten vloeren leveren wij ook een groot assortiment laminaatvloeren van o.a. de topmerken VanHardeveld, Douwes Dekker, Kronotex Meister en ons eigen huismerk. 

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer die bestaat uit meerdere lagen. Deze lagen zijn op elkaar verlijmd. Het woord laminaat is afgeleid van het woord lamineren. Lamineren betekend: lagen op elkaar maken. 

Laminaat heeft een hoge slijtvastheid. De slijtvastheid geeft aan hoe snel het materiaal slijt. Bij een hoge slijtvastheid, gaat een laminaatvloer langer mee. Daarnaast is de kwaliteit van een laminaatvloer onderverdeeld in een aantal categorieën. Dit wordt aangegeven met ‘gebruiksklasse’. De gebruiksklasse geeft hoe sterk een laminaatvloer is, en waar het vervolgens gelegd kan worden.

Wij leveren laminaatvloeren in meer dan 100 verschillende soorten voor de beste prijzen.

Bezoek onze showroom voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Natuurlijk kunnen deze vloeren ook gelegd worden door onze ervaren vloerenleggers.

Laminaat is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Deze uitvoeringen zijn in verschillende diktes, breedtes en lengtes te verkrijgen. Ook is laminaat leverbaar in veel verschillende kleuren, stijlen en decors.