Multiplanken Lamelparket Duovloeren

Multiplank /Lamelparket / Duoplank

Wij zijn al jaren producent en leverancier van Multiplanken en iedere afmeting en behandeling. Een multiplank is een volwaardig houten product en dus niet te vergelijken met laminaat. Multiplank, ook wel Lamelparket of Duoplank genoemd, is nog steeds het meest innovatieve product onder de houten vloeren. Een multiplank vloer, de naam zegt het eigenlijk al, is een houten vloer die uit meerdere lagen hout opgebouwd is. Het grote voordeel van een multiplank vloer is dat door verlijming van de lagen, de toplaag en de overige lagen op elkaar zijn afgestemd om werking van het hout tot een minimum te beperken. Hierdoor heeft uw vloer dezelfde uitstraling als een massieve houten vloer, maar is de natuurlijke werking van het hout zeer gering.

Door de geringe werking, maakt dit de multiplank zeer geschikt als houten vloer in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Onze vakmensen hebben hier jarenlang ervaring mee. Ook de afwerking, behandelen en het plaatsen van plinten, kunnen wij voor u verzorgen. Het is natuurlijk ook mogelijk je multiplank vloer zelf te leggen.

Wij geven je dan graag tips en advies mee. We denken mee over de in uw situatie de beste manier van leggen en behandelen. Welke ondervloer, eventuele voorstrijkmiddelen en egalisatielagen en de juiste lijm en onderhoudsmiddelen.

Onze vakmensen hebben hier jarenlang ervaring mee. Ook de afwerking, van lakken en waxen tot oliën, kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Het is ook mogelijk je multiplank vloer zelf te leggen.

Voordelen multiplank

Lamelparket of multiplank biedt alle voordelen van een houten vloer.

Geschikt voor vloerverwarming: vloer krimpt niet en zet niet uit.

Zwevend te leggen, ook voor grotere oppervlakten.

Lange levensduur.

Gemakkelijk en snel te leggen.

Overtuigd van de voordelen van lamelparket of multiplank? Kom naar onze showroom of bekijk het aanbod multiplank vloeren op de website. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

 

Onze multiplanken hebben wij in breedtes van 15 tot 26cm. Van geborstelde, geschuurde, gerookte, verouderde planken.

In rustiek en select (noestvrij). Ook in Hongaarse Punt en Visgraat. Onbehandeld, maar ook behandeld met 2 lagen hardwaxolie. Dus legklaar.

Wij hebben een reeks van met zorg samengestelde kleuren, waarmee de natuurlijke uitstraling en structuur van het hout het meest tot zijn recht komt.

SILVER OAK

LIGHT GREY OAK

CHALKY WHITE OAK

NATURAL WHITE OAK

BLEACHED OAK (INVISIBLE)

SMOKEY OAK

CLASSIC OAK

GOLD OAK

NATURAL OLD WOOD

NATUREL SMOKED OAK

DARK GREY OAK

BLACK OAK